Roligt med radio

Idag har jag varit med om att spela in ett radioprogram. Det var väldigt roligt.
Tyvärr så har jag fortfarande ont i halsen efter att ha varit sjuk i drygt en vecka. Så min röst lät väldigt hes men jag tycker det funkade bra ändå. Det var lite nervöst men när vi väl var igång så gick det ganska bra.
Det var så roligt att jag gärna gör det igen.

Hur kul är tre engelsmän i en båt?

Svaret: Hur kul som helst.
Just nu sitter jag och tittar på "Three men in a boat". Det låter kanske inte så kul med en tv-produktion om tre engelsmän i en roddbåt på en flod på väg att ro hela vägen till Oxford. Men det är hur kul som helst. De här knäppgökarna följer boken med samma titel och deras kommentarer om omgivningarna - och om boken skriven av Jerom K Jerom - saknar helt motstycke. Dessutom är deras samtal med varandra och människorna de möter så himmla sköna och fulla av torr humor.

Hade lite tråkigt...

                                             Zzzz... Zzzz...
...så jag tog lite bilder på saker här hemma.

Jag valde de här två för jag tyckte de var de bästa och trevligaste. Den första är av en lite kladd som jag gjorde igår när jag skulle plugga men det slutade med att jag satt och ritade i stället för jag kunde inte riktigt koncentrera mig. Kanske borde anstränga mig lite mer... ^^;

Visst är den fin! Men tyvärr blev den här bilden lite mörk...

Här är en vy från mitt skrivbord. Visst ser det mysig ut hemma hos mig...

Rea skor

Ja, nu har till och med jag hittar skor på rea. Fast å andra sidan så kan jag ju alltid köpa skor på barnavdelningen efter som jag har så små fötter. Det är en fördel, för en gångs skull.
De här snygga skorna är köpta på rea i sthlm på Feetfirst och jag är väldigt nöjd med dem efter som jag kan ha dem året om och priset? Under hundringen!


Ett riktigt lyckat klipp tycker jag.

Eye candy? eller...?

Ja, jag tycker faktiskt att man skulle kunna kalla mina nya skullcandy-hörlurar för just ögongodis, i alla fall för alla som tycker att eye candy inte bara behöver vara snygga personer utan även läckra accessoarer! För de är verkligen snygga.
Men ta inte mitt ord för det...
Se efter själv på bilden.


Vad tycker du? Eye candy eller inte? Posta en kommentar och låt mig veta vad du tycker.

Got my life back!

Okej det var väl lite överdrivet kanske men när min dator kraschade för två veckor sedan, hårddisken hade skrivit sönder sig själv vilket försatt mig i ett tillstånd av gradvis växande panik, så var det som om jag blev av med en viktigt del i mitt liv, den del som liksom bara får saker att fungera på det sätt som jag vant mig vid.
Nåja, jag fick en ny hårddisk på garantin tack och lov men jag har varit utan dator i två veckor och det känns helt konstigt. Jag insåg hur mycket jag använder datorn.
Det var lite läsigt faktiskt, men nu är den tillbaka. Det första jag gjorde vara att googla på Kjell Eriksson för att mina föräldrar satt och gnabbades om vilken bok det vara mamma läste. Sen så kollade jag mailen och det var 80 olästa meddelanden. Hur lyckas man kan man ju undra, ja om man är aktiv i uh så får man mycket mail helt enkelt. Fast hälfen slängde jag utan att läsa dem, varför ska jag läsa samma mail tre gånger för bara för att de skickats tre gånger när jag kan läsa den sist inkomna?

RSS 2.0