Avatar

Min snygga avatar måste jag ju vissa. Japp så här ser min avartar ut på GaiaOnline...
Jag ändrar den så ofta jag kan, främst för att omväxlig förnöjer och ibland bara för att jag har tråkigt. Dessutom är det kul. Jag testar hur söt eller ful jag kan få den, hellre söt än ful egentligen men den blir som den blir.
Lite som resten av mitt liv...
Avatarimage2image3image5

En bra fråga!

Om man är lite uppmärksam ser man att jag fått en lite kommentar som slutade med en fråga. En ganska bra fråga faktiskt....
När ska jag updatera mig?
Ja, det beror lite på hur man ser på det... Jag antar att Li som frågade menar när ska jag göra nästa inlägg. Det kan jag svara på. När jag får tid. Jag har mycket att göra och tänka på just nu, och har haft under en tid nu. Jag kan inte ge något bättre svar faktiskt... men å andra sidan kan det ju hända att jag skriver flera inlägg på samma dag när jag har tid. Jag är lite inkonsekvent, det vet jag. Men det är så jag lever mitt liv.
Men frågan fick mig att tänkta på något annat... nämligen på hur updaterad jag är i verkligeheten. Det är ju ganska lätt att få för sig att man har full koll på läget i världen och politik och allt annat av nyhetsvärde.
Jag menar att jag läser en av landets största morgontidningar varje morgon, tittar på nyheterna flera gånger om dan (stort fan av SVT och SR måste jag erkänna, men önskar jag hade CNN och andra nyhetskanaler som mina föräldrar), tittar på minst två dokumentärer i veckan och läser Riksdag och Departement varje vecka... men trots det är jag hopplöst borta när det kommer till att prata om saker som är på modet, sånt som alla mina jämnåriga verkar ha grymt bra koll på. Inom det kommer jag alltid vara hopplöst neddaterad!

Tack till Li för att du gjorde en mental "jumpstarting" på mig.

5 500 ord

Jag har påbörjat mitt nya projekt som ska hålla mig upptagen under sommaren. Jag ska skriva ett manus till en roman, eller i alla fall försöka.
Igår kom jag upp i hela 5 500 ord!
Jag hoppas att jag kan fortsätta vara produktiv.

RSS 2.0